EtusivuAjankohtaistaUutisetMarraskuun paperilasku saapumatta- mikä avuksi?

Marraskuun paperilasku saapumatta- mikä avuksi?

15.11.2019 10.00

Postilakon seurauksena osa paperilaskuista jää saapumatta ennen eräpäivää. Miten toimia tilanteessa ellei paperilaskua ole jaettu ja eräpäivä on mennyt?

Rovakairan marraskuun siirtolaskuissa eräpäivä on 21-25.11 tienoilla.

Online palvelustamme löydät laskun maksamiseen tarvittavat tiedot. Ellet ole rekisteröitynyt vielä Online palveluumme, löydät siihen tarvittavat tiedot vanhalta laskulta. Mikäli vanhaa laskua ei löydy, ole yhteydessä asiakaspalveluumme arkipäivisin klo 8-16, puhelin 016 331 6200.

Marraskuun sähköiset e-laskut ovat saapuneet verkkopankkeihin. Rovakaira on tuottanut Loiste Sähkönmyynnille(ent. Energiapolar) laskutuspalvelua samalla laskulla. Marraskuussa laskut ovat eriytyneet ja Loiste Sähkönmyynnin osuus näkyy erillisenä laskuna ja laskuttajatietona  on vielä Rovakaira. Jatkossa Rovakaira laskuttaa ainoastaan siirron osuuden. Olemassa olevan e-laskun suhteen ei tarvitse tehdä toimenpiteitä Rovakairan osalta.

E-lasku on ekologinen ja helpoin tapa hoitaa laskujen maksaminen. Kirjautumalla verkkopankkiisi voit tilata e-laskun. Laskuttajatunnus on Rovakaira Oy.