EtusivuAjankohtaistaUutisetKoronavirus ja tilivuosi 2019

Koronavirus ja tilivuosi 2019

23.3.2020 13.00

Rovakairan noin 31 000 asiakkaasta yli puolet on tällä hetkellä säävarmassa sähköverkossa. Yhtiö on investoinut kuuden viime vuoden aikana noin 60 miljoonaa euroa sähköverkkojensa parantamiseen. Yhtiön hintataso pysyy vuonna 2020 ennallaan jo kolmatta vuotta peräkkäin. Yhtiö jakaa osinkoa 1,2 euroa osakkeelta eli yhteensä 1,26 miljoonaa euroa.        

Yhtiö on varautunut koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen. Työnteko tapahtuu etätyönä lukuunottamatta sähköasentajien maastossa tehtävää työtä ja eräitä välttämättömiä tehtäviä työpaikoilla. Tehtävät on priorisoitu tärkeys- ja kiireellisyysjärjestykseen. Pidämme huolen siitä, että sähkönjakelu toimii ja ilmenevät viat korjataan nopeasti. Asiakaspalvelu hoidetaan puhelimen ja sähköisten palveluiden kautta. Erityisohjeistusta on annettu iäkkäiden ja riskiryhmässä olevien ihmisten kohtaamiseen. Mikäli on ilmeistä, että asiakasyhteydenoton perusteella joudutaan käymään asiakkaiden tiloissa, selvitetään onko kohteessa yli 70-vuotiaita tai muuten riskiryhmässä olevia henkilöitä. Lähikontaktit työntekijöidemme ja riskiryhmiin kuuluvien asiakkaiden välillä estetään.

Monet yksityiset ihmiset ja yritykset voivat joutua hankalaan taloudelliseen tilanteeseen koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Kannustamme asiakkaitamme maksuvaikeuksien ilmetessä olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman varhain. Annamme siirtolaskuille maksuaikaa tai teemme maksusuunnitelman pidemmälle ajalle tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Yhtiön hallitukseen kuuluvat Liisa Ansala, Reijo Kyrö, Markku Lehtinen,Arja Mäkitalo, Paula Nevalainen, Hannu Puhalainen, Mikko Pyhäjärvi, Tapani Rantajääskö ja Jukka Uimaniemi sekä varajäsenet Aaro Granroth, Seija Karvo ja Kauko Nurmela.

Lisätiedot                            Toimitusjohtaja Tapio Jalonen puh. 040 7025 042