Financial Controller

Pidätkö monipuolisesta taloushallinnon tehtävästä, jossa pääset kehittämään taloushallinnon toimintoja ja omaa asiantuntijuuttasi, sekä johtamaan taloushallinnon ammattilaisia?

Financial Controllerina päätehtäväsi on tukea konsernin johtoa vastuullisessa taloushallinnon roolissa.

 Tehtävässä vastaat Rovakaira-konsernin ja osakkuusyhtiöiden taloushallinnon seurannasta ja raportoinnista tukien johtoa liiketoimintapäätösten teossa ajantasaisella ja oikealla tiedolla. Teet toimintasuunnitelmia, ennusteita ja budjetteja, vastaat laskutus- ja perintäjärjestelmästä sekä investointien taloudellisesta seurannasta ja kirjauksista. Vastuullasi on kuukausiraportointi johtoryhmälle ja hallitukselle sekä vuosittainen raportointi Energiavirastolle. Vastaat tilinpäätösten ja konsernitilinpäätöksen oikeellisuudesta ja aikatauluista. Kehität taloushallinnon toimintoja ja järjestelmiä esimerkiksi raportoinnin, sisäisen kontrolloinnin ja automatisoinnin osalta.   Osaat ohjeistaa ja opastaa taloushallinnon eri osa-alueissa käytännönläheisesti. Toimit taloushallintotiimin esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle. Toimipisteesi on Rovaniemellä.

 Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (tradenomi, KTM) sekä yli 5 vuoden kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä, joissa olet päässyt kehittämään ja ylläpitämään sekä ulkoista että sisäistä laskentaa. Arvostamme kokemusta isommassa yhtiössä tai konsernissa. Toivomme, että olet kehitysmyönteinen, tiedonjanoinen ja vakuuttava asiantuntija. Käytät nykyaikaisia taloushallinnon järjestelmiä sujuvasti ja pidät myös kehitysprojekteihin osallistumisesta. Pysyt aikatauluissa ja sinulta löytyy työn edellyttämää tarkkuutta, jämäkkyyttä ja sinnikkyyttä. Käytännön tekemisen lisäksi pidät ihmisten johtamisesta, olet yhteistyökykyinen ja osaat delegoida. 

Tarjoamme luotettavan työnantajan etujen lisäksi Sinulle tilaisuuden olla avainroolissa sähkötoimialan muutoksessa taloudellisesti ja toiminnallisesti vakaassa konsernissamme. Monipuolisessa taloushallinnon tehtävässä pääset kehittämään taloushallintoa sekä itseäsi asiantuntijana ja esimiehenä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.8. jälkeen Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040-717 9796 sekä 5.8 lähtien Rovakairan talousjohtaja Marianne Mursu, puh. 040-546 4401. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 14.08.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi